Euridiкa је održala aktivne sertifikacije ISO9001 i ISO27001

Euridika je donijela stratešku odluku o usvajanju i razvoju internih sistema upravljanja kvalitetom koji joj omogućavaju da nesmetano poboljša ukupne performanse i pruži klijentima proizvode i usluge stalnog kvaliteta. U narednom kvartalu planiramo usvojiti ISO9001 i ISO27001 grupu standarda.

Euridika je donijela stratešku odluku o usvajanju i razvoju QMS sistema koja joj omogućava da neprekidno poboljšava opšti učinak i da klijentima obezbijedi proizvode i usluge dosljednog kvaliteta. ISO 9001 QMS dokumentuje procese, postupke i odgovornosti za postizanje smjernica za kvalitet i ciljeve čime podržava ciljeve organizacije. 

ISO 9001 sertifikacija pomaže organizacijama da razviju i poboljšaju učinak, kao i da demonstriraju visok nivo kvaliteta usluga tokom procesa davanja ponuda radi sklapanja ugovora. Sertifikacija prati uspješan dovršetak provjere prema ISO 9001 standardu i omogućava organizacijama da:

  • efikasnije posluju,
  • ispune sve obavezne i normativne zahtjeve,
  • pristupe novim tržištima,
  • identifikuju rizike i odgovore na njih.

U okviru sertifikacije Euridika se odlučila i za  ISMS (Information security management system) ili ISO 27001, a to je standard koji se bavi bezbjednošću informacija. ISO 27001 je pripremljen da bi se obezbijedio model za uspostavljanje, primjenu, kontrolu, održavanje i stalno poboljšanje sistema menadžmenta bezbjednošću informacija. Cilj je da informacije ostanu bezbijedne i da svi zaposleni znaju precizne korake kako zaštititi podatke kompanije.