Ревизија ИТ пројеката

Ревизију пројекта обавља независна особа која даје смјернице шта се може учинити на други начин да би се унаприједили или повећали изгледи за успјех пројекта. Неформални еквивалент ревизије пројекта се обично зове стручни преглед/интерна контрола.

Сваки пројекат може имати користи од повремене ревизије. То свакако није застрашујуће као што може изгледати на први поглед.

Ревизију пројекта обавља независна особа која даје смјернице шта се може учинити на други начин да би се унаприједили или повећали изгледи за успјех пројекта.

Неформални еквивалент ревизије пројекта се обично зове стручни преглед/интерна контрола. То се дешава када колеге изврше надзор пројекта и припадајуће документације и дају своје виђење гдје се треба уложити додатни напор или вријеме.

Ревизија пројекта је формална тако да обично обухвата групу унапријед дефинисаних питања и проводи се од стране ревизора који познаје пројектне задатке или често проводи овакве ревизије.

Шта да очекујете од ревизије пројекта?
Посматрајте ревизију пројекта као позитивно искуство. Требало би да Вам пружи ране сигнале за акцију уколико су неки параметри пројекта проблематични. Добићете прилику да радите са искусним пројектним професионалцима.

Имплементацијом препорука можете учинити успјешним Ваш пројекат, Ваш тим и Вас лично, те остварити укупно позитивне резултате за цијелу организацију.

Потребно Вам је још информација?

Позовите нас за детаљан опис процедура и садржаја понуде ревизије пројеката.